Reklam Alanı

Uzakta Olan Birini Sevmek

İnsan tekrar sevebilir mi?
Her şeye inanmaya başlar. dünyanın küçük olduğuna, hatta güzel olduğuna, aşkın mesafe tanımayacağına, arada sadece bir otobüs ya da bir uçak kadar fark olduğuna... maalesef esas olan geç farkedilir. farkedilmeyen ve süründüren, varolmayan bir şeyi yaşatan türleri de vardır.



normal bir insandan farklı olarak, ona ulaşınca duyduğunuz haz çok daha fazla olur tabi ki. aynı yolu giderken ve dönerken, nesnelerin ne kadar farklı göründüğüne tanık olmak veya o ilk buluşma anında ne yapılacağı, nası tepki verileceği defalarca planlanmış olsa da, o an gelince her şeyin unutulması, içinden geldiğince kucaklaşmak, karizmayı bir yana bırakmak, herşeyi boşvermek. yaşanması hoştur, enteresandır buraya kadar. "çok mutluyum " diye bağarırsınız içinizden.





Ama filmin sonrası pek hoş değil. şans bir kere tersine döndü mü öyle gider derler ya hep. bunun gerçek olduğunu farkeder bir anda kahramanımız. sorunlar çıkmaya başlar, tartışmalar, tripler, küsmeler. ruh hali bozulmaya başlar ve bunu sevgilisine yansıtır. kız elinden geleni yapsa da, uzaktır sonuçta. yanında istemektedir oysa adamımız. kızın kendi hayatıyla ilgili anlattıkları rahatsız etmeye başlar, en ufak bir olayda "acaba başkasından mı hoşlanıyor?" sorusu tırmalar aklını. fakat sevgisi çok güçlüdür neyse ki üstesinden gelir, kendini alıştırır.

Sonra kızımız başlar çıkıntılık yapmaya. anlaşılmaz bir yapısı olduğundan, anlaşılmaz işler yapar. telefona cevap vermeyebilir, soğuk konuşabilir. geliş gidiş programlarını değiştirir, sürekli ertelemek kaydıyla. sevgisi güçlü olmasına karşın, çabuk azalır. kullanmaya başlar bunu.

Geri kalanı süprizlere gebe. acaba kahramanımız büyük aşkını da yanına alıp kızla yüzleşmeye gidecek mi? ya da kız onu seven birinden vazgeçmeyi göze alamayıp normale dönecek mi? belki kahramanımız başka birini de bulabilir bu soğukluk esnasında, daha yakınlarda bir yerde, daha ulaşabileceği, daha gerçek. gurur müessesesi araya girip ikisininin bir araya gelmesine engel de olabilir. yaşamak lazım bilmek için. yaşamadan bilmek, yaşayıp da bilmemek... bunlar da mümkündür.


Şimdi sizlere soruyorum.Aklınız hala ayrıldığınız insanda olmicağınıda biliyorsunuz ama öyle sevmişsiniz ki unutamıyorsunuz öte yandan  yeniden başkasınıda sevmek istiyorsunuz.Siz olsanız ne yapardınız ?

Ankete katılmak için tıklayın

Hiç yorum yok

Görüşlerinizi bildirmeniz bizler için önemlidir.