Reklam Alanı

Müzik severler için Yahoo! Media Player

Blog’unuzda müzik paylaşmak için internetten bulabileceğiniz çeşitli kaynaklar bulunuyor fakat daha kullanışlı bir araç olan Yahoo! Media Player hızlı yüklenen şık bir ara yüze sahip. Yahoo! Media Player ile çalma listeleri oluşturup yayınlamakta çok kolay.
              yahoo-media-player
Yahoo! Media Player blog’unuz da kullanabilmeniz için küçük  bir “java script” kodunu blog’unuzun “HTML” kodları arasına eklemeniz gerekiyor bu kodu ekledikten blog’unuzun sol alt köşesine küçük bir düğme olarak yerleşiyor.

Yahoo! Developer tarafından oluşturulan  tamamen ücretsiz  bu uygulamayı kullanarak istediğiniz şarkıları blog ziyaretçilerine dinletebilirsiniz.

Blog ziyaretçileriniz bu düğmeye tıkladıklarında çok kullanışlı ve  şık bir arabirimde açılanYahoo! Media Player ile blog’unuzun yazılarına eklediğiniz veya kenar çubuğunda oluşturabileceğiniz müzik  listelerini hemen dinlemeye başlayabiliyorlar. Daha sonra kontrol panelinden müzik çaları kapatabilecekleri gibi küçültme imkanları da bulunuyor düğmeye tekrar tıkladığınızda müzik çalarınız eski boyutuna dönerken arka planda müzik çalmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok

Görüşlerinizi bildirmeniz bizler için önemlidir.