Reklam Alanı

Google Adsense Hesap Etkin Değil Çözümü


İnternetin en önde gelen yayıncı olarak para kazanma fırsatı sunun Google Adsense ile sitelerinize eklediğiniz reklam kodları sayesinde tıklama başına para kazanıyorsunuz. Ama tabiki bu iş için önce başvuru yapmak gerekiyor ve ne yazıkki çoğu kullanıcı başvurularının red edilmesinden şikayetçi.

Sitenizi Adsense ile başvuru yaptığınız zaman size mail ile onaylandı veya onaylanmadı mesajı gelir ama kimilerine hiç mail gelmez ve adsense hesaplarına girdikleri zaman ekranda sadece "Hesap etkin değil başka ilişkilendirilmiş onaylı hesabınız var" gibisinden mesaj gelir ve düzeltme gibi bir kısımda çıkmaz işte bu durumda sizlere vereceğim bağlantı ile sitenizi yeniden gönderme fırsatı ve bilgilerinizi değiştirme fırsatı sunuyor. Eminiz ki google da bu konuyla ilgili kesin çözüm verilmiş bir yer yok o yüzden yorumlarınızı eksik etmeyiniz. 

Şimdi gelelim bağlantımıza adsense hesabınıza giriş yapın ve hesap etkin değil sayfası çıktıktan sonra aşağıdaki kodu yapıtırın ve karşınızda yeniden başvuru formu çıkacak hepsi bu kadar kolay ;)

https://www.google.com/adsense/resubmit?hl=tr&pli=1#content

2 yorum:

Görüşlerinizi bildirmeniz bizler için önemlidir.