Reklam Alanı

Telefonunuz ile çok kolay para kazanabilirsiniz!


Herkese merhaba, sizlere bir uygulamayı tanıtmak istiyorum.


 İsmi: Whaff Rewards. Bu uygulama sayesinde bedava para kazanabilirsiniz. Kazanmak için arkadaşlarınızı uygulamaya davet edebilir, gösterilen uygulamaları indirebilir ve daha pek çok yoldan para kazanabilirsiniz. Paranız 10 $ ve üstü olduğunda bu paranızı paypal, steam gift cards, google play gift cards, amazon gift card, xbox live gift card, playstation store gift card, facebook gift card, itunes gift card olarak alabilirsiniz.
Uygulama maalesef iOS ve Windows Phone işletim sistemlerinde bulunmuyor. Sadece android’de var.
Uygulamayı kullanmak için facebook’la giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra size referans kodu soracaktır. Bu kısma CQ18155 yazarsanız hem ben hem de kendiniz 0,30 $ kazanırsınız. Bundan sonraki kısımda sizi “premium picks” adlı sayfa karşılayacak. Bu kısımda genelde bir oyun verilir ve sizden günde 5 dk bu oyunu oynamanız falan istenir. Bu isteği yerine getirirseniz belli bir miktar para kazanırsınız. Ayrıca oyunu silmezseniz de gün başına belli bir miktar para kazanırsınız.
Sonraki kısım “whaff picks”. Burada da google play’den seçilmiş oyunlar verilir bunları indirirseniz ne kadar kazanacağınız altında yazar. Bu oyunları indirip 10 saniye açık tuttuktan sonra bildirimlere paranızın geldiğine dair bir bildirim gelecektir. Geldikten sonra oyunu silebilirsiniz.
En sonuncusu ise “other picks”. Bu kısımda 4 adet farklı şirketin yaptığı reklamlardan sizden istenen şeyi yaparak para kazanabiliriz. Genelde anket doldurma, küçük oyunlar indirme vb. şeyler istenir.
Bunun gibi şeyler yaparak para kazanıyoruz. Ayrıca uygulamanın facebook sayfasını beğenerek, google play sayfasında oy vererek, facebook arkadaşlarımızı davet ederek, ve ana menüde en sol kısma gelip “friends invite” kısmından kendi kodumuzu alıp uygulamaya yeni başlayanların girmesi için kodumuzu vererek para toplayabiliriz. Hemen unutmadan söyleyeyim, eğer benim sayemde bu uygulamayı kullanmaya başladıysanız girişte referans kodu kısmına CQ18155 yazarsanız memnun olurum. Hem siz hem de ben 0,30 $ kazanmış olacağız.
En son olarak paramız istediğimiz kadar olunca uygulamada en soldaki kısma gelip exchange diyoruz ve parayı nasıl alacağımızı seçiyoruz. işlem tamamlandıktan sonra 3 iş günü içerisinde paramızı alıyoruz.


Şimdilik bu kadar. Bol kazançlar !

Hiç yorum yok

Görüşlerinizi bildirmeniz bizler için önemlidir.